|
そこで何かが起こる
вершковий сир, щоб солодка обіймала роли міцніше.
У 2012 році до Сушия потрапив ніжніший
У 2012 році до Сушия потрапив ніжніший вершковий сир, щоб солодка обіймала роли міцніше.

Якість - топчик
Сушия обирає продукти з екологічно чистих частин планети Земля. Усі інгредієнти для суші та ролів приїздять тільки з тих країн, що славляться якістю продуктів у різних категоріях.


Норвезький лосось

Ми беремо участь в торгах та самі привозимо лосось з Норвегії, де турбуються про кожну рибину, щоб вона була здоровою та смачною. У європейських країнах заборонено їсти сиру рибу, яка не прошла процедуру шокової заморозки. Риба до нас дістається на авто при температурі рівній нулю. Постачальник відправляє рибу охолодженою, на льоду. А ось вже в Україні її розбирають та спеціально заморожують філе за технологією шокової заморозки: у спеціальних камерах з температурою -30 градусів. Ця технологія зупиняє розвиток мікроорганізмів в рибі. Так ми точно впевнені — продукт безпечний.


В'єтнамська креветка та китайські рослини

Креветка їде до нас з В'єтнаму (крім ебі), із Китаю — хияші, норі та багато інших смачних штук.


Море в Україні

Гребінець, ікра корюшки, летючої риби, червона ікра, крабові палички, червоний окунь, його філе на шкурі, бебі осіміноги та вугор — усе це ми закуповуємо в Україні.


Американський рис

Рис спеціального сорту привезено з США. Соєвий соус закупаємо в японського виробник Yamasa.


Оригінальний сир

Вершковий сир імпортуємо в Україну з 2012 року. Саме у цьому році Сушия став першим рестораном, який почав імпорт цього оригінального продукту і ще декількох унікальних для українського ринку позицій. Саме ці інгредієнти входять до рецептів сезонних меню, які є тільки в Сушия.

Усе під контролем

Усі наші продукти, де б вони не зберігалися, — на центральному складі або в ресторанах, — постійно знаходяться під контролем головного технолога та спеціальних консультантів. У всіх ресторанах су-шефи ретельно слідкують за усіма процедурам під час приготування блюд. Двічі на день менеджери та директори ресторанів перевіряють не тільки якість продукції, її термін придатності та слідування правилам збереження, але й зовнішній вигляд, рецептуру та оформлення готових ролів, суші та усіх блюд у ресторані Сушия.






































RICE
SURP
東京
を拠
点に
活動
ィッ
東京
を拠
点に
活動
ィッ
東京
を拠
点に
活動
ィッ
東京
を拠
点に
活動
ィッ
Якість продуктів з порталу перевіряють шеф та директор ресторану. Вони контролюють кожен ролл кожного дня.
4/6
|






































Зворотній дзвінок
take away дешевше
Смак - комбо! Ціна - бомбо!




ЯКІСНО!




Досконало смачно
完全においしい
Якісно безпечно
それは永遠です
Досконало смачно
完全においしい
БОМБО — доступно
Якісно безпечно
それは永遠です
Ділися з друзями
Більше ролів, менша ціна
Ділися з друзями
Скуштуй нові стайл-роли
Ділися з друзями
Більше ролів, менша ціна
Ділися з друзями
Ділися з друзями
Тейк евей дешевше
Ділися з друзями
Made on
Tilda